Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul BMW Seria 3 a debutat la Chişinău

19 Martie 2012 - 10:06
Ilie Toma
Noul BMW Seria 3 a debutat la Chişinău
Sâmbătă, 17 martie, în showroom-ul BMW din Chişinău a avut loc premiera naţională a noii Serii 3. Dezvăluirea noului model a avut loc în cadrul unei mega-recepţii, organizate de reprezentantul oficial BMW Group în Moldova, compania AUTOSPACE, la care au fost invitaţi fani şi clienţi BMW, atraşi de performanţa mărcii bavareze.

Deoarece noul BMW Seria 3 este disponibil în 3 linii distincte de design şi echipare – Modern, Sport şi Luxury – la ceremonia de debut din Chişinău a fost prezent trio-ul complet al celor trei. Ca de obicei, primele exemplare ale noului model, care au ajuns la Chişinău, au beneficiat de dotări foarte generoase, în speranţa de a cuceri iremediabil inimile primilor clienţi din Moldova. Şi nu a durat foarte mult până când noua Serie 3 şi-a găsit primul proprietar moldovean. Acesta a fost nimeni altul decât interpretul Adrian Ursu, care a optat pentu o Seria 3 în versiune 328i de culoare roşie. Interpetul a plecat acasă chiar la volanul noii sale achiziţii.

Iniţial, în Moldova cea mai accesibilă motorizare va fi 320d, preţul căreia porneşte de la 27,016 Euro. Ulterior, noua Serie 3 va deveni ceva mai accesibilă, datorită unor motorizări precum 320i, 318d şi 316d. Conform spuselor directorului showroom-ului BMW Moldova, Dorian Harghel, prognoza de vânzări a noii Serii 3 pe piaţa Moldovei, pentru anul 2012 se situează în jurul cifrei de 20 de unităţi. Vă amintim că pe PiataAuto.md puteţi citi şi un test drive cu noua generaţie

Seria 3, realizat în Spania, în cadrul căreia am avut ocazia să cunoaştem în cele mai diverse ipostaze noul model, inclusiv pe un circuit de Formula 1. Puteţi citi testul drive aici.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter