Reduceri de 8 martie în showroom-ul Mitsubishi Moldova
2 Martie 2012, 12:07
După o campanie promoţională express, iniţiată cu ocazia zilei de 23 februarie, showroom-ul Mitsubishi Moldova vine cu o promoţie specială, destinată frumoaselor doamne ale ţării noastre. Şi deoarece în cazul doamnelor e cazul să manifestăm întotdeauna generozitate, reducerile oferite de reprezentanţa Mitsubishi în Moldova sunt cu adevărat senzaţionale!
Astfel, în perioada 1-8 martie 2012, cei care vor dori să achiziţioneze un Mitsubishi ASX, Pajero Sport, Outlander XL sau L200, primesc imediat o reducere de 1,500 dolari SUA! Nu ezitaţi să Vă surprindeţi alesele inimii!

Iar Mitsubishi îşi doreşte să felicite toate doamnele din Moldova cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, urându-le fericire, dragoste şi bunăvoinţă!
PiataAuto.mdMitsubishi Motors Moldova
4
2,637
COMENTARII (6)
G e o
Floreşti, Moldova
la 2 Martie 2012 - 15:38
Am imprsia ca degraba os fie la orice sarbatoare reduci pentru masini. Asta da dovada ca greu sa vind in ziua de azi masinile.
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 2 Martie 2012 - 19:33
Degraba masinile se vor vinde ca hainele la gumanitarka :)) 3 la leu. Nu are lumea rubla. de asta si sint bukurosi dealerii sa le impinga... da mai stiu eu reducerile astea a lor... ku o saptamina inainte scumpesc cu 5-7%, apoi ka kind e reducere 5-7% E o simpla farsa reducerile astea, de a ademeni kit mai multi clienti ka sa poata auce alta partida noua. Doar atit!
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 2 Martie 2012 - 20:20
Reduceri niciodata nu au existat si nici nu o sa fie.,chiar azi mi-a cazut in miinele mele o revista la produse alimentare,REDUCERI si am observat acolo cite ceva,deexemplu mioneza acre costa 8 lei au scus ca ea costa 11 lei si o vind cu 9 lei,tot in folosul lor,asa si aici,iti pare ca cistigi 1.500$+ dar poiti sa ii pierzi.
Sau mai este un drum rau de tot aici. Daca stiti maisnile aduse la Dealeri unele sunt aduse cu tirurile,si pe drum multe ce pot sa se intimple cu acetse tiruri,poate sa bata o grindina,poate sa se rastoarne,poate sa se rupa legaturule care tin masinile si sa ele sa se loveasca acolo,si am vast chiar si emisiune si spunea ca ele se vopsesc se fac si le vind ca noi,si se psuneau ca unele le vind chiar la aceste reduceri,asa ca cum se mai spune : "Tot eftinul costa scump"
0
0
FIFA
Chişinău
la 3 Martie 2012 - 18:50
sunt care au patit si asa ca cumparind masin idin salon au gasit ca au fost cu caroseria avariata
0
0
FIFA
Chişinău
la 3 Martie 2012 - 18:50
si multe alte surprize, mai ales la nio in tara
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Martie 2012 - 15:51
Da la noi in Moldova orice poti gasi, orice poti rezolva si orice ti se poate intimpla... pream' Pole 4udes nu altceva :))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!