Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cel mai luxos Jaguar XJ vine la Beijing

24 Aprilie 2012 - 12:06
Ilie Toma
Cel mai luxos Jaguar XJ vine la Beijing
Şi din nou despre luxul opulent, adus de producătorii auto la Salonul Auto de la Beijing. Britanicii de la Jaguar tocmai au dezvăluit în capitala Chinei cea mai luxoasă versiune a lui Jaguar XJ, numi-tă XJ Ultimate, care vine să demonstre-ze că Marea Britanie ştie ce înseamnă răsfăţul adevărat într-o maşină...

XJ Ultimate este bazat pe versiunea cu ampatament mărit a lui Jaguar XJ, iar asta înseamnă că cea mai mare parte a dotărilor de lux vin în beneficiul pasagerilor spate. Există, desigur, şi câteva elemente decorative de exterior, precum jantele speciale de 20 de inch, inscripţiile Ultimate de pe aripi, o grilă uşor modificată şi ceva mai mult crom, însă esenţa se focusează, totuşi, pe interior. Pentru confortul sporit al pasagerilor de acolo a fost modificată şi suspensia spate.

Bancheta nu mai este una comună, ci este separată în două fotolii regale individuale, cu o consolă masivă între ele. În sfârşit, aceste jilţuri pot fi înclinate, dispun de reglaje lombare şi sistem de climatizare prin porii pielii tapiţate, şi pot masa spatele ocupanţilor. Şi deoarece aici vor călători marii şefi, Jaguar XJ Ultimate dispune şi de o masă de business retractabilă, destinată treburilor care nu suferă amânare.

Eh, munca e muncă, dar relaxarea e sfântă la bordul lui XJ Ultimate, iar asta se traduce printr-o iluminare ambientală albăstruie, un sistem media pentru ocupanţii locurilor spate, cu monitoare încorporate în scaunele faţă şi căşti wireless, precum şi un sistem audio de înaltă fidelitate, cu 20 de difuzoare, conceput special pentru XJ de către specialiştii britanici de la Meridian.

Jaguar XJ Ultimate va fi disponibil atât cu motorul V8 supercharged de 5.0 litri şi 510 CP, cât şi cu dieselul V6 de 3.0 litri. Începând cu anul viitor, în gama de motorizări se va alătura şi un nou propulsor V6 supraalimentat, pe benzină, de 3.0 litri. Toate motorizările îşi transmit forţa către puntea spate prin intermediul unei transmisii automate cu 8 rapoarte.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (29 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter