Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Foto-spion: Macan, noul SUV Porsche, capturat în obiectiv

10 Aprilie 2012 - 09:12
Ilie Toma
Foto-spion: Macan, noul SUV Porsche, capturat în obiectiv
Porsche lucrează intens la testele pre-lansare a noului său SUV compact – Macan. Jurnaliştii germani au reuşit să-l captureze necamuflat în obiectivele aparatelor foto, iar noul Macan se dezvăluie cu un design extrem de interesant... Chiar dacă shiţele de design erau aproape identice cu cele ale actualului Cayenne, realitatea demonstrează că Porsche Macan aduce o doză mult mai generoasă de originalitate, mai ales dacă vorbim de posteriorul său. Aici blocurile optice adoptă stilul noului

Porsche 911, iar linia plafonului coboară foarte pronunţat în partea din spate. S-ar putea ca această siluetă sportivă să vină în detrimentul spaţiului pentru pasagerii spate, însă, până la urmă, vorbim de SUV Porsche, care ar putea pune un mult mai mare accent pe sportivitate, decât pe practicism. Mai mult ca atât, se pare că noul Porsche Macan va fi disponibil iniţial în versiune standard, cu patru uşi, după care va apărea şi o versiune cu două uşi, pentru a concura cu modelul simi-lar al celor de la Land Rover, Evoque.

Este cunoscută deja şi platforma tehnică de care va face uz viitorul Macan – cea a lui Audi Q5. Sub capota acestuia se va regăsi, totuşi, un propulsor axat spre performanţă sporită – un V6 twin turbo de 3.0 litri, capabil de 350 CP. Noul Porsche Macan va debuta oficial către începutul anului viitor. Se aşteaptă că preţul acestuia să se situeze în jurul valorii de 50,000 Euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter