La scară mare: 1000 de exemplare VW Polo Sedan pentru taxiuri în Rusia
12 Aprilie 2012, 15:26
Dacă pentru ţara noastră o livrare de 10-20 de automobile către o companie de taxi este o realizare semnificativă, atunci în Rusia livrările de acest gen se fac la o cu totul altă scară. Reprezentanţa Volkswagen în Rusia anunţă despre contractarea unei vânzări impresionante de 1,000 exemplare Polo Sedan către o singură companie de transport din Rusia, „Lastocika”.

Şi deoarece producţia lui Volkswagen Polo Sedan la uzina din Kaluga, Rusia, abia ţine pasul cu cererea faţă de acest model pe piaţa rusească, unde există rânduri de câteva luni pentru model, livrarea celor 1,000 de taxiuri către „Lastocika” se va desfăşura succesiv, pe parcursul a mai mult de un an. Până la sfârşitul acestui an vor fi transmise 350 de exemplare, iar pe parcursul anului viitor vor fi livrate şi celelalte 650 de maşini.

Şi să nu credeţi că cele 1,000 de exemplare Polo Sedan au fost comandate în cea mai simplă dotare. Dimpotrivă, toate maşinile vor fi echipate cu iPad-uri, cu ajutorul cărora se va efectua dirijarea mai eficientă a
şoferilor pe rutele potrivite, iPad-urile fiind conectate la sistemul online de monitorizare a traficului Yandex. De asemenea, la bord pasagerii vor beneficia de conexiune Wi-Fi gratuită pe întreaga durată a călătoriei! Iar maşinile vor trece printr-o spălătorie complexă cel puţin o dată la 24 ore.

Volkswagen Polo Sedan este
disponibil în Rusia cu un singur
propulsor pe benzină, aspirat natural,
de 1.6 litri şi 105 CP. Acesta poate fi cuplat fie la o transmisie manuală în
5 rapoarte, fie la una automată în
6 rapoarte.
Versiunea cu transmisie manuală are un preţ echivalent cu aproximativ 10,850 Euro, în timp ce Polo Sedan cu transmisie automată porneşte de la aproximativ 13,500 Euro.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,153
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (3)
Mihail
Chişinău
la 12 Aprilie 2012 - 15:42
cam deochet sedanu ista... parcai o varianta ruseasca :)
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 12 Aprilie 2012 - 16:57
Da ceva in spate nu ii ajunge,farurile nu sunt intinse si nu are acea gulceata pe acre ar trebui sa o aiba....dar oricum decit dacia sau Daewoo mai bine VW
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Aprilie 2012 - 18:14
Mihai: dar eu as zice ca parca-i facut pentru China. Nu-mi plac delok Polo sedan, nu au acel "vino-inkoace"... Parca e Peugeot 206 sedan construit in China, pentru piata interna.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!