Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Michael Schumacher, pilot de karting

30 Ianuarie 2013 - 08:45
Ilie Toma
Michael Schumacher, pilot de karting
A fost de 7 ori campion mondial la Formula 1. S-a retras din marele sport şi după o pauză de 4 ani a revenit în Formula 1. Au urmat 3 ani nereuşiţi, iar la finele anului trecut şi-a anunţat retragerea definitivă. Desigur, vorbim de Michael Schumacher.

Puţini sunt cei care ştiu că pilotul nu a încetat să practice karting-ul – sportul de la care a început – chiar şi atunci când cariera sa de Formula 1 era în apogeu. Acum, la o vârstă de 44 de ani, după ce şi-a anunţat retragerea din Grand Prix-ul mondial, pilotul german şi-a anunţat planurile de viitor.

Pe lângă faptul că va fi pilotul de teste al companiei italiene TonyKart, specializată în producţia kart-urilor, se pare că Schumacher are planuri serioare de a reveni în competiţiile oficiale de karting, inclusiv de a participa la campionatele internaţionale! Mai mult ca atât, pilotul german îşi doreşte şi să construiască un nou circuit specializat de karting în apropierea oraşului Koln, Germania.

S-ar putea ca această "revenire la origini" a lui Schumacher să le dea bătăi de cap piloţilor de karting, deşi există şi unele presupuneri precum că Michael Schumacher va avea doar câteva participări relaxante, fără a-şi pune ca scop obţinerea unor titluri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter