Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O nouă serie de teste EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Octavia, Toyota RAV4, Toyota Auris şi Renault Zoe

13 Martie 2013 - 09:10
Ilie Toma
O nouă serie de teste EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Octavia, Toyota RAV4, Toyota Auris şi Renault Zoe
EuroNCAP a dat publicităţii rezultatele unei noi serii de teste, în care au fost incluse patru modele nou-lansate pe piaţa europeană.

Două dintre proaspetele modele Toyota – RAV4 şi Auris – au marcat scorul maxim la testele de siguranţă, obţinând punctaje de cca 90% la protecţia adulţilor de la bord. Auris a înregistrat un scor de 92%, în timp ce RAV4 a obţinut 89%.

O protecţie foarte bună a fost înregistrată şi la protecţia copiilor de la bord – 84% pentru Auris şi 82% pentru RAV4, bune fiind şi punctajele pentru protecţia pietonilor şi cele primite pentru sistemele de asistenţă de la bord.

Noua generaţie Skoda Octavia s-a învrednicit de a asemenea de calificativul de 5 stele, oferind o protecţie de 93% pentru adulţi şi 86% pentru copii.

Renault ZOE, micuţul automobil electric francez, a impresionat şi el prin obţinerea unui calificativ maxim, lucru mult mai dificil în cazul maşinilor cu o podea plină de baterii. Deşi punctajele obţinute sunt uşor mai modeste faţă de cele trei modele de mai sus, ZOE e demonstrat totuşi că ingineria maşinilor electrice a avansat deja la un nivel capabil să ofere un nivel similar de siguranţă pentru ocupanţii de la bord.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter