Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini ”scurse” cu noul Mercedes-Benz CLA 45 AMG

20 Martie 2013 - 10:30
Denis Godorozea
Primele imagini ”scurse” cu noul Mercedes-Benz CLA 45 AMG
În reţea s-au ”scurs” primele imagini oficiale ale noului sedan compact ultra dinamic Mercedes-Benz CLA 45 AMG. Informaţii oficiale deocamdată nu sunt disponibile, dar este logic, că substratul tehnic este similar celui de pe hot hatch-ul A 45 AMG.

Astfel sub capotă este instalat propulsorul de 2.0 litri turbo aspirat, ce dezvoltă 360 CP şi 450 Nm, care sunt transmişi către toate cele patru roţi prin intermediul unei cutii robotizate cu 7 trepte cu dublu ambreiaj AMG

SPEEDSHIFT DCT, ce dispune de funcţia ”RACE START” pentru accelerări rapide de pe loc. Din păcate, caracteristicile dinamice nu sunt cunoscute, dar este de aşteptat că cifrele vor fi identice cu celea a le hatchback-ului, şi anume, acceleraţia până la 100 km/h va dura 4,6 secunde, iar viteza maximă va fi limitată în mod tradiţional la 250 km/h.

Ca şi fratele său mai ”scurt”, noul CLA 45 AMG vine cu elemente aerodinamice agresive, jante de 18 sau, opţional 19 inch, sistem de frânare de înaltă performanţă şi suspensie sport. Dar există şi unele diferenţe.

Difuzorul spate este mult mai pronunţat, elementele finale a sistemului de evacuare sunt duble, şi, desigur, compartimentul portbagajului este mai spaţios şi practic.

La interior, vedem aceleaşi scaune sport şi acelaşi volan sport, dar, spre deosebire de hatchback, fibra de carbon la interior este adevărată şi nu o simplă imitaţie, iar acest lucru înseamnă că CLA 45 AMG va fi poziţionat ca un model mult mai scump.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter