Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Nicolas Cage face publicitate maşinilor chineze

15 Mai 2013 - 08:30
Ilie Toma
Nicolas Cage face publicitate maşinilor chineze
Shenbao Seria D este cel mai proaspăt sedan luxos chinez, produs de cei de la BAIC Motors şi dezvăluit de curând la Salonul Auto de la Shanghai. Designul acestuia vrea să inspire chinezilor un iz de lux occidental, condimentat cu un dinamism pe măsură. De fapt, modelul este construit pe platforma tehnică a fostei generaţii Saab 9-5, platformă cumpărată de BAIC de la

General Motors încă în 2009. Sub capotă se pot găsi motoarele fostului model Saab – benzinare turbo de 2.0 litri şi 2.3 litri, dar şi un propulsor turbo de 1.8 litri, dezvoltat de chinezi.

Iată că a venit şi momentul lansării pe piaţă a modelului şi dacă acesta tot vrea să aducă o nuanţă de occidentalism chinezilor înstăriţi, atunci cei de la BAIC Motors s-au gândit că renumitul actor Nicolas Cage ar fi tocmai potrivit pentru această treabă. Zis şi făcut. Nicolas Cage este eroul primul spot publicitar al noului Shenbao D-Series.

Spotul e disponibil deocamdată în calitate mediocră, însă pe măsura disponibilităţii, vom actualiza această ştire cu un material video de o calitate mai mare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter