Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

V-ar plăcea să fiţi designerul propriei maşini? Nissan Juke vă oferă şansa!

16 August 2013 - 08:40
Ilie Toma
V-ar plăcea să fiţi designerul propriei maşini? Nissan Juke vă oferă şansa!
Nissan Juke era şi până acum modelul cu cele mai avansate posibilităţi de personalizare din familia mărcii nipone, însă, mai nou, cumpărătorii cu imaginaţie îşi vor putea concepe maşina punându-şi în aplicare cele mai năstruşnice idei.

Cu noul program de personalizare lansat pentru Nissan Juke, clienţii vor putea personaliza 11 elemente diferite de exterior, în cele mai diverse combinaţii, în până la 8 culori şi nuanţe diferite. Aceste elemente includ jantele de 17 inch, spoilerul spate, pragurile laterale şi blocurile optice.

Pentru a se asocia mai bine cu noile elemente şi culori ale detaliilor exterioare, Juke a primit şi trei culori noi pentru tapiţeria interiorului – Electric Blue, Mat Black şi Black

Purple (albastru, negru şi purpuriu). De asemenea, modelul a primit şi un nou design de jante de 18 inch, care pot fi comandate în nuanţă argintie, neagră sau diamant, având spiţele „tăiate” în zona exterioară. Culorile exterioare pot fi asortate şi cu mai multe elemente ale habitaclului, precum consola centrală, conturul gurilor de ventilare, sau cusătura covoraşelor.

Oficialii Nissan spun că noile posibilităţi de personalizare a modelului permit un număr atât de mare de combinaţii posibile, încât, de facto, fiecare client poate deveni designerul propriei maşini, dacă şi-o doreşte. Voi ce spuneţi? V-ar plăcea să vă concepeţi maşina dând frâu liber imaginaţiei?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter