Noul Cadillac Escalade îşi dezvăluie interiorul
3 Octombrie 2013, 09:14
V-am anunţat deja că la 7 octombrie, de ziua de naştere a lui Vladimir Putin, se lansează cel mai opulent SUV american, Cadillac Escalade. Acum, însă, Cadillac ne mai zădără cu o imagine, în care îşi dezvăluie interiorul.
Ei bine, calitatea habitalului lui Escalade a crescut incredibil de mult, până la nivelul unui adevărat statut de premium. Lemn natural bine lucrat, piele fină şi cusături precise – toate fac parte din tabloul noii generaţii Cadillac
Escalade. Iar asta, împreună cu simetria şi designul inspirat al habitaclului, ne face să intuim şi un design exterior pe măsura aşteptărilor! Nu a mai rămas mult!
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,421
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (18)
GRED
Chişinău
la 3 Octombrie 2013 - 10:58
Mdea... pana ziua de nastere a lui Leanca va fi gata :)
0
2
xenomorph
Piteşti, România
la 3 Octombrie 2013 - 11:00
Interior luxos si bine realizat.Vad ca nu au renuntat la schimbatorul acela de viteze,care nu arata prea bine.
0
2
Robert
Bucureşti, România
la 3 Octombrie 2013 - 13:07
Cady mereu a stiut sa impresioneze prin design. De asta masinile lor sunt absolut fenomenale din pct de vedere stilistic. Bravo Cady !
1
3
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 4 Octombrie 2013 - 04:21
Ce treaba are Cadillac-ul cu Vladimir Putin ?

Rusii conduc Lada ...
0
0
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 4 Octombrie 2013 - 12:27
Constantin-Padure.com:Lada conduc cei săraci,cei bogați conduc mașini scumpe,dacă nu ai fost la Moscova,n-ai de unde să știi.
0
1
Cyber
Briceni, Moldova
la 4 Octombrie 2013 - 13:11
Arata bine, imi place... ca design.

Sper sa nu sa fie si el prin aceasta categorie: https://www.youtube.com/watch?v=lPhJrhVuMkg
1
3
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Octombrie 2013 - 18:21
Rai - Paradis - Eden... ce pot sa mai zik de acest interios... nuam kuvinte! Bravo!!!
0
2
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 5 Octombrie 2013 - 02:06
@ Volkswagen , eu nu te pot contrazice cand ai spus ca "Lada conduc cei săraci,cei bogați conduc mașini scumpe" . Regula e valabila nu numai in Moscova ci si in Chisinau , Kiev sau chiar Bucuresti.

@Cyber , video-ul mi-a confirmat ceea ce stiam : masinile americane sunt praf ... Era cineva care le lauda. Nu neaparat ca sunt antiamerican , dar atat masinile lor cat si iPhone sau Microsoft sunt varza !!!

Ei nu au mai evoluat aproape deloc si nu s-au adaptat pietei. Prin targ se zvoneste ca inr-o singura zi, Tesla a pierdut peste un miliard , deoarece un model Tesla S a luat foc atunci cand era la incarcat.

Si ce daca ia foc ? E numai 71 000 USD ... :)
1
2
xenomorph
Piteşti, România
la 5 Octombrie 2013 - 11:33
pentru Constantin-Padure.com

Trebuie sa ai ''probleme mari'' sa afirmi ca masinile americane sunt praf! De ce crezi tu ca sunt praf?
Si de cand e varza Microsoft si iPhone?? Astept sa ne explici,baiete!

Exemplarul Tesla a luat foc pentru ca un obiect de pe strada a lovit acumulatorii.
Au fost o gramada de modele Ferrari care au luat foc asa din senin,de ele nu zici nimic?
Lasa prostiile ca te faci de ras.
3
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 5 Octombrie 2013 - 20:38
@xenomorph , pune mana pe Linux (Ubuntu) sau pe un telefon cu Android si pe urma mai vorbim.

1
0
Cyber
Briceni, Moldova
la 5 Octombrie 2013 - 23:00
@Constantin, asa este... cat despre video ce l-am postat... acel adevar a fost confirmat de unii experti in doveniu ce au vazut/folosit o multimde de automobile.

Cat despre aceasta masina am spun ca-mi place designul are, sa-i spun asa, gust... dar un lux/calitate nu e acea ce o observi in poze sau de la distanta...

@xenomorph, daca nu ai folosit Linux, inclusiv Android imi pare rau. Nu vorbi fara sa stii ce e aia...
2
1
Robert
Bucureşti, România
la 5 Octombrie 2013 - 23:44
@Cyber, termina prietene cu Linux al tau, este a nu stiu cata oara in care vorbeste gura fara tine. Abtine-te.Apropo, sa-ti fie rusine pt comportamentul dezobedient , stii la ce ma refer nu te face ca nu stii.
2
1
xenomorph
Piteşti, România
la 5 Octombrie 2013 - 23:47
Dragii mei,Linux si Android sunt facute tot de companii americane si eu nu am zis ca nu sunt bune.
Totusi,asta nu inseamna ca Microsoft e varza cum spune Constantin.Habar nu are ce vorbeste.
Mai zicea ca si iPhone e varza,pai Apple(compania care-l produce) a fost de curand desemnat cel mai valoros brand din lume.Asa ca,Constantine tata,ori cum ai da-o tot de americani te lovesti,pentru ca ei sunt cei mai buni pe majoritatea domeniilor.
Cat despre masini,totul tine de gustul fiecaruia,in prezent masinile americane nu sunt cu nimic mai prejos decat cele europene.
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 6 Octombrie 2013 - 02:59
@xenomorph, deja m-ai provocat si transformam discutia din auto in IT. :)

Linux-ul este creatia finlandezului Linus Tovalds , iar Android are kernel de Linux. Intre timp, Google s-a ocupat de aceasta platforma care a reunit un grup de dezvoltatori al mai multor companii.

Android este Open Source iar de aici a derivat Cryogen Mod.

Android ocupa 80% din piata de smartphone-uri. Faptul ca pe piata bursiera actiunile Apple se vand bine, nu ajuta compania sa faca telefoane mai capabile. Ultimul telefon de-al lor are un display de 4 inch , camera de 8 Mpix, procesor dual-core , 1 GB RAM , bateria de numai 1560 mAh, nu are NFC samd

Undeva la 60% din pret la iPhone, mi-am luat cu 3 zile in urma , un LG G2 cu un display de 5.2 inch , camera de 13 Mpix cu stabilizator de imagine, procesor quad-core , 2 GB RAM, bateria de 3000 mAh, are NFC, telecomanda universala, samd Sa nu crezi ca nu am bani de iPhone, dar pentru ce sa dau niste bani pentru un produs inferior ?

Iar daca facem comparatie intre sisteme de operare, ai un clip : http://www.youtube.com/watch?v=nu1TjIcGEC0

Nokia incepuse bine cand cochetase cu Maemo. Daca se tinea de treaba putea sa sufle in ceafa Androidului, dar Microsoft a facut totul praf. Prin targ se aude ca Ubuntu va intra si pe telefoane. Abia astept ...

Momentan administrez mai multe servere. Evident toate au Linux. Pe laptop si deskop tot Linux am. Am un Dreambox , care evident tot cu Linux merge. :) Microsoft nu-mi poate oferi siguranta si versabilitatea oferita de Linux niciodata in vecii vecilor.

Prima masina ce s-a condus singura (un Prius) folosea Linux. La anul in Japonia la Automotive Linux Summit se va discuta implementarea unui OS ce va fi standardizat pentru automobile Genivi. Cineva a spus ceva de Tizen. Totusi Tizen este sub umbrela de la Samsung ...

1
2
Cyber
Briceni, Moldova
la 6 Octombrie 2013 - 12:07
@Constantin cu ultima ta postare ai pus punct. Bravo! (sper ca desteptii sa se mai informeze pe wiki... cine a fondat Linux-ul si dupa sa posteze)

Si daca revin la subiect... sunt sigur ca cei de la Top Gear au avut motive intemeiate cand au clasat "interiorul" automobilelor americane in categoria respectiva.
Dar cine stie... poate "incepand" cu aceasta marca vor face schimbari radicale in aceasta privinta si se vor apropia de automobilele cu adevarat "premium".
Cred ca resurse au... nu le ramane de cat sa treaca la treaba. Le doresc succes!
2
1
xenomorph
Piteşti, România
la 6 Octombrie 2013 - 12:42
pentruConstantin-Padure.com

Cand am zis ca ai ceva probleme nu am gresit,inca o data ai dovedit asta.
Omule,repet eu nu am zis ca Linux nu e bun,sau ca Windows e mai bun ca Linux,amandoua sunt sisteme de operare bune.Fiecare alege ce sistem de operare doreste.Eu doar ti-am atras atentia ca Microsoft nu e varza cum ai zis tu.
In primul rand ca Microsoft nu produce doar sisteme de operare,cred ca stii asta.
iPhone are si plusuri dar si minusuri,ca orice alt smartphone de pe piata,niciunul nu e perfect,iar faptul ca are vanzari atat de bune confirma faptul ca nu e ''varza'' cum afirmi tu.
Si sa stii ca nu intereseaza pe nimeni ce servere administrezi tu,sau ce ai tu pe laptop si desktop.
Eu iti sugerez sa deschizi ochii si sa privesti in jur,pentru ca tu esti ''blocat'' doar pe anumite produse si asta nu e bine.
Bye!
2
1
Robert
Bucureşti, România
la 6 Octombrie 2013 - 15:08
@xenomorph,

Te lupti degeaba cu morile de vant p'aici. Unii ori nu inteleg ori nu vor, mi s-a intamplat de multe ori sa am '' tangente '' cu cativa care nici in ruptul capului nu au vrut sa inteleaga si se contrau cu mine. Personal cu domnul @Constantin-Padure.com, nu am avut nimic niciodata. Eu deja m-am obisnuit sa se bage ''exaltatii'' ca @Cyber si @Alifonso in seama fara a veni cu niste idei pertinente ( in speta unor discutii constructive ) .
1
1
Cyber
Briceni, Moldova
la 7 Octombrie 2013 - 12:20
@Robert... sa te intreb, tu stii care e difinitia cuvantului "pertinente"? Se pare ca nu... Tu cant iti musti limba esti ca un catel cu coada intre-picioare.

Pai daca esti asa "pertinent":)) de ce nu vorbesti pe tema? Daca discutia e despre Tayota tu vorbesti despre BMW, MB sau alta marca, incepand s-o critici. Sau daca e despre MB, BMW tu vorbesti cine stie ce, aceste sunt dovezi/idei pertinente?

Repet, ai nevoie "urgent" de tratament!
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!