PeAsfalt.ro, proiectul redacţiei PiataAuto.md în România, marchează un moment de succes
16 Octombrie 2013, 10:43
Acum mai puţin de două luni, vă anunţam că redacţia noastră lansează un proiect nou în spaţiul mediatic românesc, PeAsfalt.ro, apropiat ca şi concept de PiataAuto.md. Am aplicat acolo acceaşi calitate înaltă a materialelor noastre editoriale şi am vrut să oferim publicului din România conceptul nostru unic de formatare a acestora, care îmbină plăcerea grafică a unei reviste auto de înaltă calitate cu întregul set de aplicaţii dinamice pe care poate să le ofere o platformă online modernă.
Publicul din România ne-a întâmpinat frumos şi cald, iar reacţiile şi trendul ascendent al PeAsfalt.ro au depăşit cu mult cele mai optimiste estimări ale noastre. Astăzi, la nici două luni de la lansare, marcăm un frumos moment de succes: pagina PeAsfalt.ro de pe Facebook a trecut de cifra de 20,000 de like-uri! Ne bucură şi ne inspiră modul în care interacţionează publicul cu pagina noastră, ne bucură şi ne inspiră creşterea continuă a audienţei site-ului.
Aceste prime două luni ne-au încurajat să fim şi mai buni, să ne ambiţionăm şi mai sus spre proiecte îndrăzneţe. PeAsfalt.ro a ajuns astăzi la o maturitate frumoasă, iar de aici încolo proiectul nostru nu mai este un adolescent, ci un tânăr în forţă, plin de idei năstruşnice, dar grandioase, incredibile, dar realizabile.

Le mulţumim tuturor celor care ne sunt alături! Mulţumim România!
PiataAuto.mdRedacţia
4
1,955
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!