Mitsubishi Outlander PHEV se laudă cu un start frumos de carieră în Europa
21 Ianuarie 2014, 08:15
În luna octombrie 2013 Mitsubishi Outlander PHEV – versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Outlander – se lansa pe piaţa din Europa, iar niponii declarau că îşi pun speranţe extrem de mari în noul lor model pentru recucerirea pieţei europene. Atunci, în luna octombrie, Mitsubishi anunţa că are deja 10,000 de comenzi pentru noul său model, fapt care ar fi trebuit să-i asigure un start excelent de carieră.

Modelul s-a lansat iniţial în câteva ţări europene mai ospitaliere cu modelele
electrice, precum Olanda, Suedia, Norvegia şi Elveţia. Până la sfârşitul anului, numărul total al comenzilor a depăşit pragul de 12,000 de unităţi. Mitsubishi a reuşit să onoreze 8,197 de unităţi, majoritatea copleşitoare a acestora revenind, însă, Olandei – prima ţară în care Outlander PHEV s-a lansat. Mai exact, 8,009 unităţi au fost cumpărate de olandezi.
Mitsubishi Motors estimează un volum anual global de 30,000 de unităţi livrate pentru Outlander PHEV, Europa urmând a fi cea mai mare piaţă a modelului. Totuşi, niponii sunt pregătiţi să sporească producţia până la 50,000 unităţi anual dacă cererea va depăşi estimările iniţiale.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,285
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!