Opel Insignia Country Tourer debutează cu preţuri mult mai accesibile în Moldova!
16 Ianuarie 2014, 08:05
În recentul nostru test drive cu Opel Insignia Country Tourer vă anunţam că noul break german cu capacităţi sporite de trecere vine cu motorizări de top şi tracţiune integrală, dar şi cu dotări mult mai generoase, motiv pentru care în unele ţări europene porneşte de la un preţ apropiat de 40,000 euro. În ziua publicării testului, germanii au anunţat şi lansarea primelor versiuni cu tracţiune faţă, dar şi disponibilitatea unor motorizări mai accesibile. Motorizarea entry-level vine acum cu noul propulsor 1.6 SIDI Turbo, de 170 CP, şi îşi transmite puterea punţii faţă. Pe lângă asta, dieselul 2.0 CDTI,
de 163 CP, disponibil anterior doar cu tracţiune integrală, e disponibil acum şi cu tracţiune faţă. Astfel, în Belgia, spre exemplu, o Insignia Country Tourer porneşte deja de la 34,100 euro pentru cea mai accesibilă versiune a modelului.

În Moldova, însă, preţurile sunt şi mai atractive de atât. Cu mult mai atractive, spunem noi, cei din redacţia PiataAuto.md. Distribuitorul oficial Opel în Moldova, compania „EAST-AUTO-LADA”, anunţă un preţ de start al modelului de doar 23,135 euro! Acest preţ e valabil pentru aceeaşi motorizare pe benzină 1.6 SIDI Turbo, cu transmisie manuală şi sistem Start/Stop oferit standard!
În testul nostru drive vă recomandam, însă, versiunile cu tracţiune integrală, menţionând că anume pentru ele sunt valabile senzaţiile absolut deosebite de condus, menţionate în test. Şi cei care vor dori să achiziţioneze un Opel Insignia Country Tourer cu tracţiune integrală beneficiază de un preţ extrem de atractiv în Moldova. O Insignia Country Tourer 2.0 CDTI 163 CP 4x4 porneşte, în ţara noastră, de la 28,340 euro – cu mult mai puţin decât costă motorizările entry-level pe teritoriul UE.

Pentru informaţii detaliate sunteţi bineveniţi să contactaţi reprezentanţa Opel în Moldova, la numărul de telefon 022-436-804, sau să vizitaţi showroom-ul Opel Moldova de pe str. Chişinăului 3, mun. Chişinău.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
2,335
COMENTARII (1)
Ion
Chişinău
la 22 Ianuarie 2014 - 12:49
ne avind ce face......
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!