Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Facelift pentru Volkswagen Scirocco

17 Februarie 2014 - 14:29
Ilie Toma
Facelift pentru Volkswagen Scirocco
Lansat în 2008, Volkswagen Scirocco a ajuns la un facelift aplicat la un termen onorabil, de aproape 6 ani din momentul startului de producţiei, or la un asemenea termen alte modele ar fi fost înlocuite de o nouă generaţie.

Noul Scirocco a primit un design cu linii mai ascuţite şi profilate, în stilul noilor modele ale mărcii. Bara frontală de protecţie a preluat foarte mult din imaginea noii generaţii Golf, iar indicatoarele de direcţie au făcut corp comun cu farurile de ceaţă. Blocurile optice au obţinut fâşii de LED-uri, atât în faţă, cât şi în spate. Acestea din urmă şi-au modificat şi forma, determinând şi schimbări în conturul hayonului.

Actualizările interioare aduc o planşă de bord nouă, preluată de pe Golf GTI, pe centrul ei apărând acum şi un set de indicatoare de presiune a turbinei, temperatură a uleiului şi un cronometru, aducându-se astfel un omagiu originalului Scirocco. Germanii ne asigură că şi calitatea materialelor s-a îmbunătăţit considerabil.

Gama de motoare a lui Volkswagen Scirocco facelfit va include 3 propulsoare – două benzinare şi un diesel. Cel mai accesibil dintre ele va fi benzinarul 1.4 TSI, care dezvoltă acum 125 CP. Amatorii de mai multă putere vor putea alege motorul de 2.0 litri TSI, disponibil în versiuni de 180 CP sau 220 CP. La capitolul diesel e oferit motorul 2.0 TDI, în versiuni de 150 CP sau 184 CP.

Faceliftul s-a răspândit şi asupra versiunii de înaltă performanţă Scirocco R, care a primit acum prize de aer mult mai agresive. Sub capotă acestuia a rămas acelaşi motor turboaspirat de 2.0 litri, dar puterea lui a crescut de la 260 CP la 280 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (19 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter