Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Honda Vision XS-1 – compacta care ia 7 oameni la bord

11 Februarie 2014 - 11:09
Ilie Toma
Honda Vision XS-1 – compacta care ia 7 oameni la bord
Honda dezvăluie o creaţie ambiţioasă, într-atât de compactă la exterior, încât ar fi firesc să ne întrebăm dacă pe bancheta din spate pot încăpea cu bine doi pasageri. Cât de mare ar trebui, deci, să fie uimirea noastră dacă am afla că vehiculul ăsta a fost conceput să transporte 7 pasageri la bord, repartizaţi în 3 rânduri de scaune.

Secretul conceptului Vision XS-1 al celor de la Honda se ascunde în â minimizarea spaţiului pe care îl ocupă subtratul tehnic, lăsându-se astfel mai mult spaţiu disponibil pentru habitaclu. Silueta vehiculului o combină pe cea a unui SUV cu a unui monovolum. Pe lateral există doar două uşi, dar acestea sunt foarte generos dimensionate şi au deschidere culisantă, facilitând accesul la bord pentru toţi ocupanţii.

In interior domină o atmosferă de minimalism, cu instrumente de bord compacte şi modeste pentru cel de la volan. Banchetele pot fi rabatate, formând o podea plată, practică pentru încărcarea obiectelor mai voluminoase.

Japonezii nu anunţă, deocamdată, substratul tehnic asociat noului lor concept, dar, cel mai probabil, un eventual model de serie ar prelua noile motoare turboaspirate nipone.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter