Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz GLA se lansează în curând în Moldova. Cât costă cel mai mic crossover al mărcii germane în ţara noastră?

26 Februarie 2014 - 08:28
Ilie Toma
Mercedes-Benz GLA se lansează în curând în Moldova. Cât costă cel mai mic crossover al mărcii germane în ţara noastră?
Au mai rămas doar câteva săptămâni până când cel mai mic crossover din gama Mercedes-Benz, noul GLA, va ajunge în showroom-urile Mercedes-Benz din Chişinău. Cu această ocazie, distribuitorul oficial al mărcii germane în Moldova a anunţat preţurile pentru noul model.

Astfel, cea mai accesibilă motorizare a noului crossover va fi GLA 200, care va fi echipată cu motorul turboaspirat pe benzină de 1.6 litri, de 156 CP, şi tracţiune pe puntea faţă. Într-o asemenea interpretare noul GLA va costa în Moldova 26,130 euro. Acest preţ îl face pe noul crossover cu aproape 8,000 euro mai accesibil decât cea mai puţin costisitoare a SUV-ului compact GLK, care deţinea până în prezent poziţia de cel mai compact model în gama SUV-urilor şi crossoverelor mărcii. E la fel de adevărat, însă, că cea mai accesibilă motorizare a lui GLK e una diesel – 200 CDI.

Revenind, însă, la noul GLA, vă putem spune că motorizarea mai puternică – GLA 250, care are sub capotă motorul turbo de 211 CP - va costa 31,150 euro în combinaţie cu tracţiune faţă. Cu toate patru roţi motrice aceeaşi motorizare va costa 32,860 euro în ţara noastră.

La capitolul diesel, noul Mercedes-Benz GLA e disponibil în Moldova în motorizările GLA 200 CDI şi GLA 220 CDI, cu sau fără tracţiune integrală. Un GLA 200 CDI cu tracţiune faţă porneşte de la 30,270 euro, iar cu tracţiune pe patru roţi – de la 33,650 euro, în timp ce mai puternicul GLA 220 CDI porneşte de la 34,060 euro pentru versiunea cu tracţiune faţă şi 35,770 euro pentru cea 4x4.

Voi ce credeţi, cui îi este destinat în special modelul? Aţi achiziţiona un crossover compact Mercedes-Benz? Cât de rapid credeţi că va căpăta popularitate noul GLA în rândurile publicului din Moldova?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter