Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Ford Focus facelift

24 Februarie 2014 - 13:49
Ilie Toma
Premieră: Ford Focus facelift
Ford Focus a primit o împrospătare de mijloc de carieră, care i-a adus renumita faţă „Aston Martin” a modelelor actuale ale ovalului albastru. De actualizări beneficiază exteriorul şi interiorul, dar şi substratul tehnic.

Schimbările la exterior au atins şi blocurile optice spate, care au devenit mai subţiri şi mai armonioase, acestea determinând schimbări şi ale hayonului şi barei de protecţie. Mai puţine schimbări a suferit posteriorul break-ului Focus, aici fiind modificată doar structura interioară a blocurilor optice.

Interiorul a devenit mai ergonomic, în mare parte datorită modificării designului consolei centrale. Aceasta a spus adio formelor de sisteme stereo ale anilor 2000 şi a adoptat un design modern, integrând şi noul sistem multimedia MyFord Touch. Tunelul central a fost şi el modificat, mutând levierul transmisiei un pic mai spre spate, lăsând astfel loc pentru mici spaţii practice de depozitare în faţă. Un ultim ton e dat de noul volan multifuncţional cu trei spiţe.

Creatorii modelului ne asigură că a fost îmbunătăţită substanţial izolarea fonică a maşinii, graţie îngroşării geamurilor, montării unei căptuşeli mai calitative a podelei, dar şi izolării mai bune a compartimentului motor.

Sub capota modelului vor fi disponibile noi motoare. Va exista un nou motor EcoBoost de 1.5 litri pe benzină, care va putea livra fie 150 CP, fie 180 CP. De asemenea, îşi face apariţia şi un nou diesel de 1.5 litri, cu puteri de 95 CP şi 120 CP. A fost perfecţionat şi motorul de 1.0 litri, în 3 cilindri.

Inginerii Ford au mai efectuat retuşări la şasiul modelului, rigidizând suspensia faţă şi recalibrând amortizoarele, pentru o manevrabilitate mai bună.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (28 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter