Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noua generaţie Subaru Legacy

10 Februarie 2014 - 14:20
Ilie Toma
Premieră: noua generaţie Subaru Legacy
Subaru a dezvăluit noua generaţie Legacy în SUA, la 25 de ani de istorie a acestui model. Noul Legacy are un design inspirat din cel al lui Legacy Concept, dezvăluit la sfârşitul anului 2013 la Los Angeles, deşi formele modelului de serie au fost temperate semnificativ.

Despre noua generaţie Subaru Legacy se poate spune că vine cu proporţii mult mai reuşite decât predecesorul său. Noua generaţie va oferi un spaţiu interior sporit, deşi ampatamentul rămâne identic celui de pe generaţia precedentă a modelului. Va creşte uşor şi volumul portbagajului, dar şi lungimea totală a maşinii, care va constitui acum 4,795 mm.

Habitaclul noului Legacy aduce foarte mult cu cel din noul Subaru WRX, însă planşa de bord pare să accentueze mai mult liniile orizontale. Creatorii modelului ne sugerează o calitate mult mai bună a materialelor, care ar trebui să-i asigure lui Legacy un iz premium. Cadranele de bord au primit acum un display central LED, iar afişajele au devenit tridimensionale.

Gama de motoare a noii generaţii rămâne identică lui Legacy de generaţie precedentă – un boxer cu 4 cilindri, de 2.5 litri, va dezvolta 175 CP (cu 2 CP mai mult decât la generaţia anterioară), iar boxerul cu 6 cilindri, de 3.6 litri, va livra 256 CP şi 335 Nm. Ambele motoare vor fi cuplate exclusiv la transmisii automate cu raport continuu variabil.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter