Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

De astăzi, mult mai simplu! PiataAuto.md poate fi accesată şi la adresa scurtă PA.MD!

24 Aprilie 2014 - 17:26
Ilie Toma
De astăzi, mult mai simplu! PiataAuto.md poate fi accesată şi la adresa scurtă PA.MD!
Am observat de nenumărate ori în comentariile Dvs. utilizarea scrisă a formei PA.MD pentru PiataAuto.md. E o abreviere firească pentru numele site-ului, care şi-a început istoria încă în 2004, axat doar pe segmentul anunţurilor auto. Între timp ne-am dezvoltat şi ne-am coagulat tot mai puternic în primul rând ca o entitate de presă auto, curpinzând întreg spectrul de interese ale pasionaţilor, posesorilor sau viitorilor posesori de maşini (din fericire cele trei roluri nu se exclud reciproc). Dacă ar fi să-i numărăm o singură dată pentru întreg anul trecut pe fiecare dintre pasionaţii auto din Moldova, care ne-au vizitat site-ul, am ajunge la aproape jumătate de milion de conaţionali de-ai noştri! Ca să nu mai vorbim că mai mult de o treime din acest număr sunt vizitatori fideli, care vizitează site-ul foarte frecvent!

Aşa că ne-am decis să facem un pas firesc pentru a vă uşura Dvs. tuturor accesarea site-ului nostru, dar şi pentru a uşura comunicarea verbală a denumirii oricăror pieteni ai Dvs. Nu mai sunt necesare precizările referitoare la „Ţ”-ul din denumire sau la cei doi „A” alăturaţi. Acum totul e mult mai simplu – PA.md! De astăzi, PiataAuto.md poate fi accesată şi la adresa scurtă pa.md, varianta piataauto.md rămânând în continuare valabilă! Deocamdată, denumirea noastră „oficială” rămâne PiataAuto.md, dar totul depinde în viitor de cât de mult vă veţi obişnui Dvs. cu denumirea scurtă PA.md. Cine ştie – Dvs. ne-aţi motivat să iniţiem adresa PA.md, poate decidem împreună cu Dvs. şi simplificarea denumirii oficiale?

Staţi pe aproape, pentru că în viitorul apropiat vă vom cere părerea despre mai multe îmbunătăţiri pe care urmează să le aducem site-ului!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter