Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini cu noua generaţie Volvo XC90!

27 Mai 2014 - 11:04
Ilie Toma
Primele imagini cu noua generaţie Volvo XC90!
Volvo a dezvăluit astăzi primele imagini cu noua generaţie a SUV-ului XC90. Acestea descoperă cel mai luxos interior creat de compania suedeză vreodată.

Designul scandinav, cu linii aerate, frumos sculptate, combină cele mai nobile materiale, iar pe centrul planşei de bord e montat un display imens, care reprezintă poarta de comunicare cu sistemul multimedia de ultimă oră, prezent la bord. Acest sistem nu are niciun buton fizic, toate comenziile fiind executate prin atingerea display-ului.

Pielea şi lemnul natural de la interior sunt condimentate cu un levier executat din cristal, semnat de compania suedeză Orrefors.

Butoanele de pornire a motorul şi reglaj a volumului audio au marginea încurstată în stil de diamant.

Noul Volvo XC90 va fi şi un lider la capitolul versatilitate, având multiple posibilităţi de transformare a interiorului şi putând adăposti în habitaclu până la 7 ocupanţi.

Volvo nu dezvăluie deocamdată exteriorul noii generaţii XC90, însă povestea detaliilor de interior va continua pe parcursul următoarelor săptămâni, urmând ca la sfârşitul lui august noul XC90 să fie descoperit în totalitate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter