Viitoarea Skoda Fabia îşi dezvăluie lista de motorizări
8 August 2014, 14:35
Deşi îi cunoaştem designul doar dintr-o singură schiţă publicată până acum, viitoarea generaţie Skoda Fabia, aşteptată în toamnă la Salonul Auto de la Paris, şi-a dezvăluit întreaga listă de motorizări. Per total, noua compactă cehă va fi cu 17% mai eficientă decât predecesoarea sa.

Noul model va fi construit pe platforma MQB şi va beneficia de motoare cu 3 şi 4 cilndri. Motoarele cu 3 cilindri vor fi aceleaşi ca şi pe Skoda Citigo, unde propusorul de 1.0 litri este disponibil în versiuni de 60 CP şi 75 CP. Motorizările turboaspirate vor avea cilindree de 1.2 litri şi puteri de până la 110 CP.

La capitolul diesel îşi face debutul un nou propulsor TDI de 1.4 litri şi 3 cilindri. Va exista o versiune de 75 CP a acestuia, precum şi una de 105 CP. Ceva mai târziu va apărea şi o versiune GreenLine a propulsorului diesel de 75 CP, care va face uz de tot soiul de tehnologii de sporire a eficienţei şi va indica un consum mixt de doar 3.1 litri/100 km.

Generaţia actuală a lui Fabia tocmai a ieşit din producţie, în aceste momente
uzinele Skoda pregătindu-şi utilajele liniilor de asamblare pentru producţia noii generaţii, care va începe la sfârşitul lunii august. Se pare că tot
atunci vom vedea şi primele poze oficiale ale noului model.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
1,812
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!