Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia prezintă Duster Pick-Up!

8 Octombrie 2014 - 10:00
Denis Godorozea
Dacia prezintă Duster Pick-Up!
Modelul care îl vedeţi în imagini, este un Pick-Up dezvoltat pe baza lui Dacia Duster pentru compania petrolieră OMV Petrom. Spre deosebire de

Logan Pick-Up, care se producea la uzina din Piteşti, acest Duster Pick-Up reprezintă o colaborare dintre Dacia şi atelierul Romturingia, care şi se va ocupa de producerea acestui model unic.

Proiectul a fost început încă din anul 2012, iar recent, un total de 10 exemplare, din celea 500 planificate, au ajuns pe mâna clientului. Pentru a face o astfel de „convertire”, cei de la Romturingia primesc de la uzină modelul standard Duster, pe care îl „taie bucăţi”, adăugând o carcasă metalică deasupra cabinei, o benă comodă cu o lungime de 1.7 metri unde se regăseşte şi roata de rezervă.

Dacia Duster Pick-Up poate duce în benă un total de 450 kg, ceea ce este suficient pentru necesităţile clientului. Toate cele 500 exemplare Duster Pick-Up vor fi dotate cu propulsorul diesel 1.5 dCi de 110 CP şi tracţiunea integrală 4WD. Producătorul român nu planifică să producă Pick-Up-ul la scară largă. Astfel acesta va rămâne o versiune limitată, pe care, cel mai probabil, o vom întâlni la staţiile peco OMV Petrom din România.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter