Noul Opel KARL – cel mai mic şi cel mai ieftin Opel
3 Decembrie 2014, 10:04
Cei de la Opel au prezentat cel mai mic şi cel mai ieftin model al său – Opel KARL, care îşi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva.
Numit în cinstea unuia din fiii fondatorului, Adam Opel, noul model are o lungime de 3,68 metri, astfel fiind
cu 20 mm mai scurt decât Opel ADAM şi cu 320 mm mai scurt decât noua Corsa.
Micuţul are un aspect bugetar, dar totuşi, designerii s-au străduit să-i confere nişte artificii estetice, printre care putem menţiona nervurile laterale.
La interior KARL este destul de
spaţios, dar şi auster, în schimb acesta poate fi dotat cu sistemul
multimedia IntelliLink, la care poate fi conectat smartphone-ul, cu încălzire la scaune şi volan din piele cu încălzire.
Noul Opel KARL poate fi dotat şi cu sisteme moderne, precum Lane Departure Warning (atenţionare la schimbul benzilor), Hill Start Assist (start uşor în pantă) şi regimul “City”, care face volanul mult mai uşor de manevrat în ambuteiaje sau parcări.
Sub capotă va fi instalat doar un singur propulsor. Acesta este noul benzinar atmosferic în trei cilindri 1.0 Ecotec care dezvoltă 75 CP şi este combinat cu o transmisie manuală în 5 trepte.
Preţul noului Opel KARL în Europa va fi mai mic de 10.000 euro. Cum vi se pare?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,867
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (2)
asdfasdfas
Altai, Mongolia
la 3 Decembrie 2014 - 10:40
masina de oras, irelevanta pentru moldova :)
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 3 Decembrie 2014 - 11:03
Deci sa inteleg ca acest model ( ca si Adam) se va bate in clasa MINI .Ideea celor de la Opel este chiar foarte reusita, odata ce in Europa sunt cumparate atat de persoane fizice cat si de cele juridice ( in flote ),.si destinate angajatilor pentru a se deplasa in diverse activitati din spatiul urban. Totusi la aceste masini MINI nu ma pot impaca cu vajul care suiera pe la geamuri la viteza mai mare de 100 :) , dar de asta sunt facute, sa circuli 100% in mediul urban, adica zi de zi mers numai bara-la-bara cu maxim 15-20 km/h in coloana.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!