Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi ne vorbeşte despre noul Q7 în două spoturi noi (Video)

28 Aprilie 2015 - 16:51
Denis Godorozea
Audi ne vorbeşte despre noul Q7 în două spoturi noi (Video)
Cei de la Audi nu ezită să promoveze noua generaţie Q7, lăudând-o în două spoturi video noi, realizate de Audi UK. În aceste spoturi, cei de la Audi ne vorbesc despre noul limbaj de design, cu care se caracterizează noul Q7, arhitectura sofisticată a caroseriei, care l-a ajutat să „slăbească” cu tocmai 325 kg, motorizările eficiente şi noul sistem multimedia MMI, care oferă o mulţime de setări, inclusiv pentru sistemele moderne de siguranţă. Chiar dacă noile generaţii tind să fie mai generoase, a doua generaţie Audi Q7 de fapt, sa micşorat în dimensiuni, dar designerii Audi s-au asigurat să-i atribuie mai multe linii orizontale pentru partea frontală şi laterală, pentru al mări vizual.

Cea mai eficientă motorizare în gamă este Audi Q7 e-tron quattro, care este echipată cu un propulsor diesel 3.0 TDI şi un motor electric, pentru o putere cumulată de 373 CP şi un cuplu maxim de 700 Nm. În ciuda capacităţilor dinamice (acceleraţia de la 0 la 100 km/h durează doar 6 secunde), Audi Q7 e-tron quattro are un consum de doar 1.7 litri pentru prima sută de kilometri, iar în regimul pur electric, acesta poate parcurge 56 de km.

Preţul modelul de bază în Germania porneşte de la 60,900 euro pentru versiunea 3.0 TDI de 272 CP. Noul Audi Q7 va ajunge la distribuitori în iunie anul curent.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter