Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Rolls-Royce Phantom Limelight Collection – o nouă colecţie aristocratică

23 Aprilie 2015 - 12:59
Denis Godorozea
Rolls-Royce Phantom Limelight Collection – o nouă colecţie aristocratică
După ce cei de la Volvo au încercat să intre pe teritoriul brandurilor elitiste britanice, cei de la Rolls-Royce ripostează cu noua colecţie Phantom Limelight Collection, care accentuează luxul suprem în cel mai mic detaliu, demonstrând încă o dată, cine este „stăpânul casei”.

Pasagerii spate al noului Rolls-Royce Phantom Limelight Collection sunt delectaţi cu noi scaune confortabile, suporturi acţionate electric pentru picioare – un suport pentru tălpi, ce se elevează din podea la 30 de grade şi un suport pentru gambe, care se elevează la un unghi de 68 de grade.

Revelaţia cea mare vine atunci când arunci privirea asupra uşilor spate. Cea din dreapta oferă un set din trei parfumuri, diferite accesorii şi ochelari pentru gentlemanul de pe bancheta spate, în timp ce pe cea din stânga se regăseşte un set din trei parfumuri pentru dame, bijuterii şi două ceasuri de mână.

Scopul acestei colecţii este de a oferi pasagerilor spate timp pentru a se pregăti pentru întâlnire, de a se relaxa şi de a ajunge la punctul destinaţiei într-un confort deosebit. Astfel, noua colecţie este numită de către cei de la Rolls-Royce, drept sacou - „Phantom Suit” şi pe bună dreptate.

Alura aristocratică este accentuată de interiorul bicolor, care a fost condimentat cu cusături în formă de romburi ce imită diamantele, iar exteriorul oferă acelaşi desen, care accentuează linia mediană a caroseriei. Exteriorul este finisat de jantele unice de 21 de inch şi culoarea albastră a caroseriei, numită Gala Blue. Doar 25 exemplare Rolls-Royce Phantom Limelight Collection vor fi produse.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter