Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Unicul de felul său: Lamborghini Concept S scos la licitaţie!

13 Iulie 2015 - 18:20
Denis Godorozea
Unicul de felul său: Lamborghini Concept S scos la licitaţie!
La Salonul Auto de la Geneva din 2005 cei de la Lamborghini au prezentat un concept fenomenal numit Lamborghini Concept S care a fost bazat pe versiunea de până la facelift al super-car-ului Gallardo. Conceptul s-a adeverit într-atât de popular datorită caroseriei de tip barchetta cu două cockpit-uri divizate, încât producătorul din Sant’Agata-Bolognese a produs în 2006 un Lamborghini Concept S funcţional destinat drumurilor publice. Acesta a fost prezentat la mai multe evenimente, inclusiv de două ori la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach!

Versiunea de stradă a fost vândută unui colecţionar, aceasta deosebindu-se de conceptul iniţial prin parbrizurile divizate cu o înălţime mai mică faţă de conceptul iniţial, cu oglinda retrovizoare de mijloc retractabilă cu un design modificat, dar şi cu habitaclul cu cusături albe, piele albă pe alocuri şi inserţii albe.

Cei de la Lamborghini doreau să producă mai multe exemplare, dar timpul de producţie mare şi complicitatea acesteia au pus capăt acestei idei. În timp ce originalul Concept S se află în muzeul Lamborghini, versiunea de stradă cu numărul de serie 001 şi cu doar 180 km la bord se îndreaptă la casa de licitaţii RM Sotheby prin intermediul căreia şi va fi vândută. Preţul estimativ pentru unicul de felul său Lamborghini Concept S este de 3 milioane de dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter