Volkswagen dezvăluie strategiile despre viitorul electric!
13 Octombrie 2015, 18:36
După scandalul legat de „trişarea emisiilor”, cei de la Volkswagen anunţă şi planurile de viitor care au scopul de a restabili imaginea brandului şi de a propulsa evoluţia modelelor sale. Astfel, începând cu anul 2016, cei de la Volkswagen vor reduce investiţiile anuale cu 1 miliard de euro, pentru a „astupa” craterul creat în urma „dieselgate-ului”. Pe viitor concernul german planifică implementarea catalizatoarelor SCR (Selective Catalytic Reduction) care utilizează tehnologia AdBlue pentru a reduce emisiile NOx pe toate propulsoarele diesel, ceea ce ar evita dezastrul prin care trec acum.

Cel mai important însă, este anunţarea dezvoltării şi introducerii în producţia
de serie a mai multor modele plug-in hibride şi electrice bazate pe platforma MQB, pe care este construită marea majoritatea modelelor din cadrul grupului Volkswagen. Viitoarele modele electrice vor avea o autonomie care va varia de la model la model de la 250 la 500 km. Mai mult decât atât, viitorul Volkswagen Phaeton va avea şi el
versiune pur electrică cu o „rază mare de acţiune”!

Totul pare prea frumos să fie adevărat. Volkswagen cu un viitor focusat spre tehnologiile electrice?! Să vedem ce va ieşi!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,046
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!