Subaru va dezvălui la Los Angeles conceptul Impreza Sedan
11 Noiembrie 2015, 15:28
Cei de la Subaru se pregătesc de
noua generaţie Impreza prezentând concepte care vin să ne demonstreze cum va arăta viitoarul model de producţie. Primul pas niponii l-au făcut cu conceptul Impreza 5-Door în caroseria hatchback prezentat în premieră la Salonul Auto de la Tokyo, în timp ce al doilea pas va fi făcut la Salonul Auto de la Los Angeles unde va debuta Impreza Sedan Concept, evident, în caroserie sedan.
La moment niponii ne-au dezvăluit doar un teaser unde avem silueta conceptului, caracterizată prin linia acoperişului care trece lin în forma capacului portbagajului.

Viitoarea generaţie Subaru Impreza va debuta pe la finele anului 2016 şi va avea în arsenal hatch-back-ul cu 5 uşi şi sedanul cu 4 uşi. Noua Impreza va fi construită pe o nouă platformă globală
şi va primi o nouă generaţie de propulsoare boxer în 4 cilindri cu sistem de injecţie directă şi dezactivare a doi din cei patru cilindri.

Mai jos puteţi vedea şi nişte rendering-uri bazate pe conceptul Impreza 5-Door care pretind să ne arate aspectul „maşinii din umbră”.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,889
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!