Lamborghini Huracan primeşte tratamentul N-Largo de la Novitec Torado (Video)
16 Decembrie 2015, 16:53
Practic fiecare model ce iese din atelierul celor de la Novitec primeşte unul din cele două tratamente diferite – unul mai simplist care include elemente aerodinamice adiţionale şi unul radical în urma căruia caroseria este evazată substanţial.


Cel din urmă se numeşte N-Largo şi recent a fost prezentat şi pentru super-car-ul din SantAgata-Bolognese, Lamborghini Huracan LP610-4.
Spre deosebire de tratamentul precedent al celor de la Novitec Torado (divizia Novitec Group care se ocupă cu tuningul Lamborghini), Huracan primeşte aripi faţă/spate extrem de evazate care se extind cu câte 60 mm pe ambele părţi, astfel Huracan primind tocmai 120 mm în plus la lăţime!
În aceste aripi se adăpostesc jante speciale NL2 cu diametru de 20 de inch pe puntea faţă şi 21 de inch pe puntea spate vopsite în culoarea neagră. Barele de protecţie au fost schimbate pe altele noi realizate din fibră de carbon, care sunt mai late decât cele standard, pentru a se integra în noul „look” evazat al super-car-ului.
Din fibră de carbon expusă sunt realizate mai multe elemente precum splitter-ul faţă, elementele de pe oglinzile retrovizoare, capacul motorului, difuzorul, noul extractor de aer din compartimentul motor şi eleronul spate. Exteriorul este completat de capota cu acele „nări” caraghioase şi de praguri evazate cu incizii pentru răcirea frânelor spate.
Apropo, aripile faţă au extractoare de aer în spatele roţilor. Novitec este unul din puţinile ateliere de tuning care îşi testează toate elementele aerodinamice în tunelul aerodinamic, ceea ce ne este demonstrat în unul din cele două video de mai jos.
Substratul tehnic a primit suspensie sport ce coboară garda la sol cu aproximativ 35 mm şi un supercharger kit pentru propulsorul V10 de 5.2 litri. Compresorul mecanic a ridicat
puterea la 860 CP (+250 CP) şi cuplul maxim la 960 Nm (+400 Nm)! Performanţele ar trebui să fie năucitoare!
Doar 25 de exemplare Lamborghini Huracan N-Largo vor fi produse ca maşini complete sau kituri separate.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,054
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!