MINI a sincronizat panoul publicitar cu culorile semaforului din Viena!
2 Decembrie 2015, 11:04
Deobicei panourile publicitare sunt inutile, creează disconfort şi distrag atenţia pietonilor şi conducătorilor, ne mai vorbind de numărul mare al acestora, mai ales pe străzile capitalei noastre are, provocând un adevărat dezgust.
Cei de la MINI Austria în colaborare cu Demner, Merlicek & Bergmann au creat un panou publicitar inedit numit „MINI Trafic Lights” care este chiar foarte util, ceea ce demonstrează şi premiul Epica Awards Outdoor Grand Prix pe care l-au primit creatorii acestuia! Acest panou digital a fost sincronizat cu un semafor din Viena astfel încât culoarea automobilelor de pe panou să corespundă cu culoarea semaforului!
La culoarea roşie a semaforului pe panou apare un MINI roşu însoţit de înscripţia „Este roşu. Sau cum îl numim noi: Blazing Red.”, la galben apare maşinuţa galbenă cu înscripţia „Este galben. Sau cum îl numim noi: Volcanic Orange.”, în timp ce la verde apare un MINI de aceeaşi culoare şi înscripţia „Este verde. Sau cum îl numim noi: British Racing Green”. Genială şi utilă idee!
Iar acei conducători care sunt cunoscuţi cu aceasta ar putea vedea de departe ce culoare are semaforul datorită panoului publicitar mult mai vizibil. Uite, cu astfel de idei geniale panourile publicitare şi-ar avea rostul în mediul urban, altfel ar trebui scoase pentru că nu au nici un efect şi sunt chiar periculoase!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru cu referire la Autoevolution.com
0
2,227
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!