Premieră: Noua Toyota Highlander facelift
15 Martie 2016, 09:19
La Salonul Auto de la New York cei de la Toyota vor aduce noul Highlander facelift care vine cu o împrospătare vizuală şi la substratul tehnic. La exterior noul Highlander facelift se deosebeşte printr-o ”faţă” mai impunătoare datorită noii bare de
protecţie, calandrului imens şi noilor blocuri optice cu LED-uri de zi. Tabloul este finisat de noile jante de 19 inch, noile blocuri optice spate care au
devenit mai agresive şi trei nuanţe noi pentru caroserie: Celestial Silver Metallic, Toasted Walnut Pearl şi Salsa Red Pearl (pe imagini).
Interiorul nu a suferit schimbări majore, primind o tapiţerie maro din piele, iluminare ambientală şi 5 porturi USB (cu 4 mai mult). Noul Highlander facelift poate lua la bord de la 7 la 8 persoane. În versiunea cu 7 locuri rândul din mijloc dispune de două fotolii individuale.
Şi cel mai important, propulsorul V6 aspirat natural de 3.5 litri a devenit cu mult mai puternic, dar şi mai eficient datorită sistemului start/stop, fiind cuplat la noua transmisie automata cu 8 trepte Direct Shift. Acelaşi propulsor va avea şi versiunea hibridă, care nu este disponibilă la noi în ţară.
Noua Toyota Highlander facelift va fi dotată standard cu pachetul sistemelor de siguranţă Toyota Safety Sense,
care include sisteme precum Pre-Collision System, Forward Collision Warning, Automatic
Emergency Brake, Lane Departure Alert, Automatic High Beams, Pedestrian Pre-Collision System şi Dynamic Radar Cruise Control.
Noul Highlander facelift va fi produs la uzina Toyota din Princeton, statul Indiana, iar primele exemplare vor ajunge în show-room-urile Toyota deja în toamna anului 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,119
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!