Noul Jaguar XF L – versiune cu ampatament mărit dedicată Chinei
25 Aprilie 2016, 16:55
Odată cu Mercedes-Benz E-Class L, la Salonul Auto de la Beijing a debutat un alt model cu ampatament mărit – noul Jaguar XF L.
Spre deosebire de E-Class L, noul Jaguar XF L a adoptat o alungire tradiţionistă care se observă doar atunci când priveşti portierele spate.
Faţă de un XF standard, noul XF L a fost lungit cu 140 mm, astfel, lungimea a crescut până la 5,94 mm, iar ampatamentul la 3,100 mm.
Având un ampatament mărit cu 140 mm (exact ca şi pe E-Class L), noul XF L oferă un spaţiu mai mare cu 157 mm pentru picioarele pasagerilor spate şi 116 mm în plus pentru spaţiul dedicat genunchilor.
Noul Jaguar XF L este echipat cu noul sistem multimedia InControl Touch Pro cu display de 10.2 inch, sistem audio Meridian cu 17 boxe cu o putere totală de 825 Waţi şi două monitoare de 8 inch încadrate în tetierele scaunelor faţă, pentru a distra pasagerii spate. Cei din urmă se vor delecta şi cu măsuţe retractabile.
Fiind cu 200 kg mai greu decât un XF obişnuit, noul Jaguar XF L vine echipat doar cu sistemul de tracţiune integrală şi transmisia automată în 8 trepte, care poate fi cuplată la două propulsoare turboaspirate pe benzină de 2.0 litri (200 sau 240 CP) şi de 3.0 litri V6 Supercharged (340 CP).
La fel ca şi în cazul concurentului german, noul Jaguar XF L va fi disponibil în exclusivitate doar
pe piaţa Chinei.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,978
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!