A parcurs un milion de mile cu o Toyota Tundra şi a primit una noua în schimb!
12 Mai 2016, 15:36
Victor Sheppard a procurat prima generaţie Toyota Tundra în 2007, acest exemplar fiind unul din primele care a
ieşit de pe porţile uzinei Toyota din San Antonio. Cu al său pick-up Victor călătorea la distanţe lungi de acasă (North Dakota, Wyoming) la lucru (Virginia) şi făcea câte 125,000 de mile pe an, iar după nouă ani odometrul acestuia a indicat un milion de mile parcurse (1,609,344 km)!
În acest răstimp Victor a intrat de 117 ori la deserviri tehnice, pentru schimbarea uleiului, curelei de distribuţie şi pentru alte deserviri planificate. Victor a menţionat că nu a avut probleme cu pick-up-ul său, acesta având doar câteva zgârieturi, vopseau, motorul şi transmisia
fiind originale!
Până şi scaunele nu s-au deformat! Cei de la Toyota SUA, au pregătit şi o surpriză pentru Victor Sheppard, căruia i s-a oferit noua generaţie Toyota Tundra în schimbul pick-up-ului său cu un milion de mile la bord.
Victor a acceptat propunerea şi a menţionat că va repeta realizarea incredibilă şi cu aceasta! În schimb, cei de la Toyota vor putea studia pick-up-ul lui Victor, longevitatea căruia oferă o perspectivă extrem de importantă pentru viitoarele produse Toyota.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
4,223
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!