BMW dezvăluie prima imagine cu noua Seria 1 Sedan!
18 Iulie 2016, 09:17
Cei de la BMW au dezvăluit prima imagine cu primul sedan cu tracţiune faţă din istoria brandului – BMW Seria 1 Sedan. Mai mult decât atât, acesta este primul sedan compact premium al bavarezilor.

La exterior noul BMW Seria 1 Sedan este aproape identic conceptului BMW Concept Compact Sedan prezentat la Salonul Auto de la Guangzhou din 2015. Bavarezii s-au străduit să păstreze caracterul conceptului pe modelul de producţie până în cel mai mic detaliu. La moment avem doar o poză la dispoziţie, iar producătorul german a fost foarte discret cu informaţiile despre noul model.

Noi însă, putem spune că exemplarul din imagine este în versiune „Sport” ceea ce ne arată logoul de pe aripa faţă, jantele supradimensionate, elementele vopsite în culoarea neagră şi oglinzile retrovizoare de culoare gri.
Cel mai probabil noul BMW Seria 1 Sedan va prelua gama de propulsoare diesel şi pe benzină de pe modelul Seria 2 Active Tourer, pe platforma căruia şi a fost bazat. Versiunile mai potente ar putea primi tracţiune integrală xDrive.
Noul BMW Seria 1 Sedan va fi produs în China paralel cu BMW X1 şi Seria 2 Active Tourer şi va fi vândut exclusiv în China. Se aşteaptă ca sedanul să apară şi pe alte pieţi ale lumii pentru a concura cu Audi A3 Sedan şi Mercedes-Benz CLA.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,415
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!