Skoda Kodiaq s-a dezgolit în noi imagini oficiale!
10 August 2016, 14:46
În sfârşit, cei de la Skoda au scos camuflajul de pe mult aşteptatul SUV Kodiaq! Acum, noul SUV cu 7 locuri se prezintă dezgolit complet! Totuşi, cei de la Skoda ne dezvăluie doar elementele de aproape al noului Kodiaq, printre care blocurile optice,
calandrul şi partea laterală a caroseriei. Acest lucru înseamnă că în scurt timp vom avea şi o imagine integră al SUV-ului!

Din imagini se pot vedea muchiile ascuţite ale caroseriei şi designul unor
elemente, pe care nu le-am văzut până acum pe prototipurile camuflate prezentate anterior. Aici putem menţiona formele calandrului, aranjamentul etajat al blocurilor optice faţă şi formele futuriste ale blocurilor optice spate.
Pentru prima dată în istoria companiei cehe Kodiaq va aduce blocurile optice full-LED, sistemul de stabilizare a remorcii Tow Assist şi sistemul Area View, care datorită camerelor video transferă imaginile împrejurărilor automobilului pe display-ul sistemului multimedia.
Noul Kodiaq are 4.70 metri în lungime, va fi disponibil în versiune cu 7 locuri şi trei rânduri de scaune, va avea un

volum al portbagajului de 720/2,065 de litri (cu scaunele pliate în versiunea cu 5 locuri), va dispune de tracţiune faţă
sau integrală şi de o gamă largă de propulsoare diesel şi pe benzină, la moment fiind confirmată doar motorizarea de 2.0 litri TSI şi 180 CP.
Premiera mondială al noii Skoda Kodiaq va avea loc pe data de 1 septembrie la Berlin.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,319
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!