Premieră: Noul Audi Q3 S line competition
15 Septembrie 2016, 15:30
Deşi a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră acum doi ani, la începutul lunii noiembrie 2014, Audi Q3 mai primeşte câteva retuşări, pentru a fi multa mai atractiv, înaintea apariţiei celei de-a doua generaţii Q3.
Astfel, pentru a nu deveni palid pe fondalul noului Audi Q2, care a fost lansat recent, modelul Q3 în versiune sport a primit o nouă bară de protecţie
faţă cu prize de aer generoase, în timp ce calandrul „Singleframe” este vopsit în culoarea gri „stone gray”. Pachetul
S line adaugă un element vopsit în culoarea caroseriei care divizează prizele de aer laterale, cele din urmă primind plase cu orificii hexagonale.
Cea mai atractivă însă, este noua ediţie Audi Q3 S line competition, pe care o vedeţi în imagini. Aceasta vine
cu elemente vopsite în culoarea neagră lucioasă, printre care perimetrul caroseriei, calandrul,
corpurile oglinzilor retrovizoare, aripile, condurul geamurilor laterale şi elementele de fixare pentru portbagajul de acoperiş. Exteriorul este completat de jantele de 19 inch Audi Sport.
Caracterul dinamic
se resimte şi la
interior. Aici apar
scaunele sport tapiţate în piele
neagră în combinaţie
cu material
textil sau, opţional, în piele Nappa şi Alcantara, logourile S line, inserţii piano black (plastic negru lucios), accente şi rotule de control, realizate din aluminiu, în timp ce pedalele sunt realizate din inox.
Noul Audi Q3 S line competition poate fi comandat cu orice motorizare, în dotarea de bază fiind suspensia sport S line. Ei bine, după atâtea modificări,
putem spune că Audi Q3 a trecut printr-un facelift, dar nu este decât o retuşare, menită să atragă mai mulţi clienţi. Preţurile pentru versiunile sport
şi S line vor rămânea neschimbate, (31,000 de euro în Germania), în timp ce noul Audi Q3 S line competition va avea un preţ de 33,050 de euro.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,087
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!