Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mazda începe producţia noului CX-5!

29 Noiembrie 2016 - 15:01
Denis Godorozea
Mazda începe producţia noului CX-5!
Debutată relativ recent, la Salonul Auto de la Los Angeles, noua generaţie Mazda CX-5 deja a şi intrat în producţia de serie! Ieri, 28 noiembrie 2016, la uzina din Ujina, Japonia, situată în apropierea sediului companiei nipone din Hiroshima, a demarat producţia celei de-a doua generaţie CX-5.

Iniţial, aici vor fi produse SUV-urile destinate Japoniei, unde noul CX-5 va debuta în februarie 2017. Mai târziu, aici vor fi produse şi exemplarele destinate pieţilor globale. După cum vedeţi, noua generaţie CX-5 este produsă paralel cu predecesorul său pe aceeaşi linie de asamblare.

Conform niponilor, modelul CX-5 este cel mai popular model Mazda din Europa, iar către luna octombrie 2016, prima generaţie a fost produsă într-un număr de 1.56 de milioane de exemplare. Pe seama modelului CX-5 revine o pătrime din vânzările anuale a celor de la Mazda, iar odată cu lansarea celei de-a doua generaţie CX-5, vânzările vor creşte şi mai mult.

Totul se va datora noii interpretări a filosofiei de design KODO, care face din noul CX-5 un SUV extrem de arătos, sistemelor de siguranţă i-ACTIVSENSE, dar şi sistemului revoluţionar G-Vectoring Control, care va oferi o manevrabilitate impecabilă, totodată sporind confortul pentru toţi ocupanţii de la bord. Sub capota noii generaţii Mazda CX-5 se vor regăsi trei propulsoare la alegere - două pe benzină SKYACTIV-G 2.0 şi SKYACTIV-G 2.5 sau dieselul SKYACTIV-D 2.2. Opţional va fi oferit sistemul de tracţiune integrală i-ACTIV AWD.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter