Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Premieră: Noile Subaru WRX și WRX STI facelift!
6 Ianuarie 2017, 11:56
Standul Subaru la Salonul Auto de la Detroit va avea două noutăți pentru iubitorii de performanță – modelele îmbunătățite WRX și WRX STI!
Sedan-urile de performanță au primit multiple îmbunătățiri, care au sporit performanțele și confortul. Suspensia revizuită acum oferă o direcție mai precisă, dar și un confort sporit.
Sistemul de frânare, direcția asistată electric, transmisia manuală în 6 trepte și ambreiajul, de asemenea, au fost revizuite pentru ambele modele.
Cele din urmă primesc materiale mai calitative la interior, suporturi pentru păhare în cotiera banchetei spate, o izolare fonică mai bună, sisteme de siguranță îmbunătățite, precum EyeSight, un display mai mare
amplasat în partea de sus a consolei centrale de 5.9 inch (4.3 inch anterior) și un display mai mare a sistemului multimedia de 7.0 inch (6.2 inch anterior).
Modelul Subaru WRX primește și un pachet de performanță opțional Performance Package, care vine cu scaune Recaro cu reglaje electrice în 8 direcții, plăcuțe de frână Jurid și
eliminarea trapei pentru reducerea greutății. Noul Subaru WRX dispune și de jante de 18 inch cu un design nou și de o bară de protecție revizuită, cu
incizii mai mari și un calandru mai îngust. Modelul WRX va fi oferit cu același benzinar turboaspirat de 2.0 litri și 272 CP.
La rândul său modelul Subaru WRX STI vine cu același propulsor turboaspirat de 2.5 litri, care dezvoltă 309 CP, în timp ce bara de protecție față, la fel este modificată, sistemul de
frânare are acum etriere mai performante Brembo și discuri de frână mai mari, iar pentru prima dată în istoria modelului sunt instalate jantele de 19 inch (cauciucuri de 245/35R19).
Sistemul tracțiunii integrale DCCD AWD, de asemenea, a fost revizuit, primind control electronic al diferențialului central.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
950
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!