Premieră: Noul Mitsubishi Eclipse Cross!
28 Februarie 2017, 10:45
La Salonul Auto de la Geneva cei de la Mitsubishi vor dezvălui un nou SUV compact, numit Eclipse Cross.
Producătorul nipon a resuscitat denumirea „Eclipse” atribuită unui coupe sport produs în 4 generaţii în
perioada anilor 1989-2012, probabil, din cauza că această denumire este bine cunoscută atât în Europa, cât şi în SUA, unde va fi vândut noul SUV.
Cel mai compact SUV din gama Mitsubishi, se va alătura modelelor existente ASX şi Outlander, şi va concura în segmentul C-SUV-urilor. Designul noului Mitsubishi Eclipse Cross este inspirat din conceptul XR-PHEV II, având o doză puternică a
feţei „Dynamic Shield”, acesta însă are tangenţe şi cu eX Concept, mai cu seamă la blocurile optice adiţionale de pe bara de protecţie faţă.
la interior se regăseşte un display al sistemului multimedia în formă de tabletă amplasat deasupra bordului, fiind prezent şi un Head Up Display, un Touchpad Controller, dar şi sistemul Smartphone Link Display Audio, care suportă Apple CarPlay, Android Auto, Google Maps şi Google Play.
La moment informaţiile despre noul Eclipse Cross sunt limitate. Cei de la Mitsubishi anunţă că noul SUV va fi dotat cu tracţiune integrală ghidată electronic Super All-Wheel Control (S-AWC) şi va avea sub capotă un nou benzinar turboaspirat cu injecţie directă de 1.5 litri, care poate fi cuplat la o transmisie CVT sau un diesel de
2.2 litri, care va fi disponibil şi în combinaţie cu noua transmisie automata în 8 trepte.
Datorită caroseriei rigide şi şasiului echilibrat, noul Eclipse Cross va avea un caracter dinamic şi va avea o stabilitate de invidiat în viraje.
Noul Mitsubishi Eclipse Cross va debuta pe piaţa europeană în toamna anului 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,129
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!