Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Noul Land Rover Discovery a ajuns în Moldova şi vă aşteaptă la zilele uşilor deschise
16 Martie 2017, 09:00
Noua generaţie Land Rover Discovery a ajuns în ţara noastră şi va putea fi cunoscut pe viu la zilele uşilor deschise! Programaţi-vă data: 18 şi 19 martie, sâmbătă şi duminică, în showroom-ul Land Rover Moldova de pe bd. Cantemir 14 din Chişinău.
Pe parcursul istoriei sale, Land Rover Discovery a evoluat întotdeauna rămânând fidel ideii iniţiale, iar acest fapt este valabil astăzi la fel ca şi un sfert de secol în urmă. Misiunea sa e
conţinută în însăşi numele Discovery, fiind creat pentru cei care vor să facă descoperiri, să înainteze mai departe decât limitele convenţionale.
Iar în cei 27 de ani de istorie, Discovery a devenit o legendă datorită acestor capacităţi de înaintare în teren dificil, cu menţinerea unui confort desăvârşit la bord.
Pe piaţa Moldovei, noul Land Rover Discovery va fi oferit în dotările S, SE, HSE şi HSE Luxury, iar în gama de motorizări sunt incluse două motorizări V6 de 3.0 litri – una diesel, de 258 CP, şi alta pe benzină, supraalimentată, de 340 CP.
Deci, sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 martie, toţi doritorii sunt aşteptaţi în showroom-ul Land Rover Moldova pentru a cunoaşte pe viu noua generaţie Discovery! Toţi cei care vor vizita showroom-ul în aceste zile se vor putea programa şi pentru un test drive individual cu noul Land Rover Discovery!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Land Rover Moldova
0
896
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!