Ford Tourneo Custom a trecut printr-un facelift consistent (Video)

Dubiţa destinată transportării de persoane, Ford Tourneo Custom, a trecut printr-un facelift consistent de mijloc de carieră. La exterior acesta a primit o parte frontală absolut nouă, cu un calandru trapezoidal cromat de dimensiuni generoase, blocuri optice absolut noi, ce dispun de un contur de LED-uri de zi şi o nouă bară de protecţie cu prize de aer şi blocuri anticeaţă revizuite.
Posteriorul a rămas intact, în schimb a fost complet revizuit interiorul, unde a apărut un bord absolut nou, cu o nouă planşă de bord mai simplistă, noi prize ale sistemului de ventilare, o consolă centrală nouă cu display-ul sistemului multimedia SYNC 3 de 8 inch (opţiune) similar celui de pe noua Fiesta, care este compatibil cu Android Auto şi Apple CarPlay şi o consolă practică în partea de jos, în timp ce volanul este identic celui regăsit pe Fiesta. Materialele de la interior au devenit mai calitative fiind prezenţi şi polimerii moi la atingere.
Compartimentul pasagerilor dispune de două rânduri a câte trei scaune, care pot fi configurate în diferite ipostaze, inclusiv în cea de „conferinţă”, unde rândurile doi şi trei sunt amplasate faţă în faţă pentru o interacţiune mai bună între pasageri. Cei din urmă vor aprecia sistemul de climatizare îmbunătăţit, şase porturi USB şi sistemul audio cu 10 boxe. Scaunele în sine au fost revizuite şi acum pot fi căptuşite în piele bicoloră.
Sub capota noului Ford Tourneo Custom facelift se adăposteşte noul diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri disponibil în trei versiuni de putere – 105 CP, 130 CP sau 170 CP. Noul propulsor este cu 13% mai eficient şi dispune de un cuplu cu 20% mai mare la turaţii joase. Este disponibilă şi noua transmisie automată SelectShift în 6 trepte şi suspensia pneumatică pentru axul spate. Printre tehnologiile de siguranţă se numără limitatorul de viteză, recunoaşterea semnelor de circulaţie, monitorizarea unghiului mort, cruise-control adaptiv, stabilizarea împotriva vântului lateral şi frânarea autonomă cu recunoaşterea pietonilor.

Noul Ford Tourneo Custom facelift va putea fi comandat către sfârşitul acestui an, livrările fiind preconizate pentru începutul anului 2018.
0
2,310
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!