Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Mercedes-Benz S-Class facelift părăsește linia de asamblare în regim autonom! (Video)

Mercedes-Benz a dat startul producției noului S-Class facelift la uzina germană din Sindelfingen. Pentru a demonstra cât de avansat este noul S-Class facelift, producătorul german a realizat un test mai puțin obișnuit. Dacă vă întrebați, când începe condusul autonom pentru nava amiral germană, răspunsul este - chiar după ce este asamblată!
Un exemplar Mercedes-Benz S 560 4MATIC de culoare Obsidian Black Metallic a părăsit linia de asamblare finală în regim absolut autonom! Sedanul a parcurs aproximativ 1.5 kilometri de la linia de asamblare până la zona de încărcare fără ca la volan să fie un conducător. Pentru a se asigura că ajunge la destinație fără probleme, pe lângă camerele, radarele și senzorii ultrasonici mașina a fost dotată cu o nouă tehnologie patentată, care include și un LiDar amplasat pe acoperiș.

Potrivit celor de la Mercedes-Benz, la moment, acest traseu îl fac lucrătorii, la volanul fiecărui exemplar asamblat, iar mai apoi acești lucrători sunt aduși înapoi, pentru a conduce următoarele mașini de pe linia de asamblare, iar în viitor acest lucru va fi realizat de automobilele în sine, fără implicarea angajaților. Astfel, în viitor mașinile asamblate vor părăsi uzina în regim autonom! În video de mai jos puteți vedea cum a avut loc experimentul.
0
1,667
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!