Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noua Skoda VISION E - viitorul este electric! (Video)

13 Septembrie 2017, 21:18
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Cine ar fi crezut acum câțiva ani că producătorul ceh va păși pe calea electrificării! Și uite-l aici, primul vehicul electric Skoda, conceptul VISION E! Și nu este un model din segmentul accesibil, ci un SUV luxos și arătos! Abia de ne-am acomodat cu ideea SUV-ului generos Kodiaq, dar și cu noul Karoq și iată că peste câțiva ani, pe drumuri ne vor surprinde SUV-urile electrice Skoda! Cum vor arăta acestea, ne demonstrează noul VISION E.
Dezvăluit inițial la Shanghai, conceptul Skoda VISION E a venit la Frankfurt cu un design revizuit, primind o parte frontală cu mai mult caracter, datorită inciziei subtile în jurul calandrului improvizat, iar bara de protecţie faţă a primit şi ea două incizii triunghiulare pe ambele părţi. Jantele au un design nou, iar logourile de pe centrul acestora au fost schimbate cu inscripţia „Skoda”.
Şi la interiorul futurist sunt unele modificări subtile ce ţin de inserţii şi culori. Propulsia electrică a rămas fără schimbări, fiind formată din două motoare electrice cu o putere cumulată de 306 CP, care permit SUV-ului electric să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6 secunde şi să atingă o viteză maximă de 180 km/h. Pachetul de baterii litiu-ion oferă o autonomie de 500 km.
Noua Skoda VISION E este echipată cu diferiţi senzori, camere, radare şi scaner laser, care-i oferă posibilitatea condusului autonom de nivelul trei, datorită căruia aceasta poate conduce în regim autonom prin ambuteiaje și magistrale, va putea face manevre de depăşire şi să se parcheze singură. Până la condusul autonom, cei de la Skoda au de lucrat foarte mult, însă viitorul apropiat, cu siguranță, este electric!
0
645
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!