Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Acest Nissan GT-R poate fi ghidat prin telecomandă! (Video)

Cu toții cunoaștem că Nissan GT-R R35, care a apărut acum 10 ani, în 2007, a fost inspirat din jocurile video, având chiar și sistemul multimedia elaborat de către producătorii jocului de consolă Gran Turismo. Înaintea lansării noului Gran Turismo Sport, cei de la Nissan au creat un GT-R de excepție, care poate fi ghidat la distanță prin intermediul controllerului DualShock4 al consolei PlayStation 4!
Numit GT-R /C, prototipul a fost ghidat pe circuitul de curse Silverstone de către Jann Mardenborough, care a devenit pilot de curse datorită jocului Gran Turismo și academiei GT Academy, care selectează jucători și-i transformă în adevărați piloți de curse. Jann a ghidat GT-R-ul dintr-un elicopter Robinson R44 Raven II reușind să-l accelereze până la 131 mile pe oră (211 km/h)!
Cel mai rapid tur a fost de 1 minut și 17.47 secunde, cu o viteză medie de 122 km/h. De obicei, viteza medie pe acest circuit este de 134 km/h, deci Jann a fost foarte aproape. Pentru a putea fi ghidat prin intermediul telecomenzii, acest GT-R /C bazat pe un exemplar cu anul de producție 2011 (550 CP) este echipat cu 4 roboți ce operează cu volanul, acceleratorul, frâna și transmisia, iar șase computatoare amplasate în portbagaj actualizează comenzile cu o rată de 100 de ori pe secundă.
Cum a avut loc experimentul puteți vedea în filmulețul de mai jos!
0
443
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!