Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Volkswagen a anunţat planurile sale pentru 2018 (Video)

Anul 2018 este unul extrem de important pentru producătorul german. În 2018 Volkswagen va prezenta şi va lansa mai multe modele răsunătoare, printre care şi concepte.
Una dintre cele mai importante premiere al acestui an va fi versiunea de serie a conceptului T-Cross Breeze, care va fi un crossover compact, după care, în scurt timp, acesta va fi şi lansat pe piaţă. Este puţin probabil, ca versiunea de serie să repete în totalitate conceptul şi să fie un crossover decapotabil, deşi nu este exclusă apariţia unei asemenea versiuni în viitor. T-Cross se va baza pe versiunea scurtată a platformei MQB, pe care se bazează şi noul Polo. Crossover-ul compact va oferi diverse posibilităţi de personalizare pentru clienţi, ca şi proaspătul T-Roc. Cel mai probabil noul T-Cross va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva în luna martie al acestui an.
Tot în 2018 va fi prezentat şi SUV-ul de top Volkswagen Touareg, care are un design exterior inspirat de la conceptul T-Prime Concept GTE. Noul Touareg va avea un habitaclu cu materiale de calitate mai înaltă şi va beneficia de o planşă de bord digitală şi de un nou sistem multimedia cu un ecran tactil imens.
Cea mai apropiată premieră este datată cu luna ianuarie al acestui an. La Salonul Auto de la Detroit se aşteaptă premiera noii generaţii Volkswagen Jetta, imaginile grafice ale căreia au fost publicate în spaţiul web. Jetta este un model nu mai puţin important pentru germani, astfel încât acesta se bucură de o cerere mare, mai ales pe piaţa nord-americană şi cea chineză. Noua Jetta va avea sub capotă propulsoare turboaspirate pe benzină şi motorină, ce se vor cupla, opţional, la o nouă cutie automată cu 8 rapoarte, şi va fi oferită, de asemenea, în cel puţin o variantă cu propulsie hibridă.
Tot în acest an va debuta şi un nou membru a familiei conceptuale I.D., care prefaţează viitoarea serei de automobile electrice de serie Volkswagen şi un sport-car electric conceptual.
0
631
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!