BMW M4 Cabrio își ia rămas bun cu ultima ediție specială jubiliară 30 Jahre

Actualele generații BMW Seria 3 și Seria 4 se află la apusul carierei sale – în toamna acestui an va fi prezentată noua generație Seria 3, iar modelele de performanță M4 vor fi eliminate din producție și mai devreme. Astfel, pentru a-și lua rămas bun, versiunea decapotabilă M4 vine cu ultima ediție specială din 300 exemplare, care este și una jubiliară pentru model, și marchează cei 30 ani de existență a decapotabilelor de performanță BMW – primul M3 decapotabil a fost lansat în vara 1988.
Modelele ediției speciale diferă de cele "standard" (dacă putem numi așa un M4) prin cele două nuanțe speciale a caroseriei – albastru Macao Blue și auriu Mandarin II. Habitaclul este tapisat în piele naturală cu cusătură contrastantă de culoarea caroseriei. Apartenența ediției jubiliare este trădată și de inscripțiile Edition 30 Jahre pe portiere și tetiere, precum și jantele din aliaj de culoare surie mată de 20 inch.
Ediția jubiliară are inclus pachetul M Competition, iar asta înseamnă că motorul biturbo de 3.0 litri dezvoltă 450 CP (contra 431 la modelele fără acest pachet), suspensia este adaptivă, sistem de stabilizare cu regim sport și beneficiază de scaune speciale sport. Cumpărătorii vor putea alege transmisia dorită, fie una manuală cu 6 trepte, fie cea robotizată Getrag, cu 7 trepte și dublu ambreiaj.
0
2,362
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!