Noul Gelandewagen și nava amiral S-Class vor avea versiuni de performanță Mercedes-AMG cu indexul 73?!
5 Februarie 2018, 15:12
Mercedes-Benz a înregistrat drepturile pentru câteva modele viitoare, iar
cele mai remarcabile printre ele
sunt G 73 și S 73! Deci, să ne așteptăm la versiuni bestiale de performanțe maxime pentru noul Gelandewagen și nava amiral
S-Class?
Nu ne așteptăm la propulsoare cu un volum de 7.3 litri, ce vor corespunde noului index. De fapt, Mercedes-Benz cu mult timp în urmă a renunțat la denumirea cifrată a modelelor sale în conformitate cu volumul motorului, numerotarea fiind de ordonată în conformitate ce poziționarea modelului, astfel modelele de top având un index mai mare.
Lansarea unui nou index este un pas important pentru Mercedes-Benz și, totodată, parte a mișcărilor tectonice de proporție în industria auto, care se avântă în totalitate în dezvoltarea modelelor electrificate de serie. Astfel, cel mai probabil, stau lucrurile și cu noul index 73 înregistrat de germani. Acesta va fi atribuit versiunilor de performanță de top cu propulsie hibridă.
La baza versiunilor G 73 și S 73 va sta unitatea pe benzină turboaspirată V8 combinată cu unul sau mai multe motoare electrice, ce în vor livra un total de peste 800 CP. De exemplu, versiunea de top a generației
precedente G-Class dezvolta "doar" 630 CP, iar actuala versiune de top Mercedes-AMG S 65 cu unitatea V12 de 6.0 litri livrează 630 CP și 1,000 Nm.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,428
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!