Proprietarii Bugatti Veyron se vor bucura de garanție extinsă de 15 ani

Compania Bugatti a dezvăluit noul program de susținere a clienților săi: toți proprietarii super-car-ului Veyron, în orice versiune, vor putea beneficia de garanție extinsă de 15 ani, iar asta chiar dacă toate exemplarele au fost produse și livrate acum câțiva ani!
Pentru a se bucura de noua oportunitate oferită de producător, proprietarii super-car-ului Veyron vor trebui să se conformeze unor anumite cerințe, și anume de a se prezenta periodic la deservire tehnică în centrele autorizate Bugatti, unde specialiștii vor analiza starea tehnică a super-car-ului, iar în caz de necesitate vor schimba piesele uzate pe unele noi.
Compania declară că oferta este foarte profitabilă pentru clienți și va permite limitarea costurilor de întreținere a super-car-urilor. Totuși, avantajul noii oferte este, cel puțin, dubios. Este foarte puțin probabil, că proprietarii unor super-car-uri, prețul cărora depășește suma de un milion de dolari ar fi preocupați de economii în întreținerea automobilelor sale, și cu atât mai puțin probabil este faptul, că aceștea și-ar fi deservit bijuteriile pe patru roți la un alt centru de deservire, decât unul autorizat de producător, dat fiind faptul că aceste automobile sunt exploatate la viteze și performanțe maxime, unde siguranța materialelor și pieselor de schimb este primordială.
Afară de aceasta, costurile de întreținere Bugatti Veyron abia că pot fi numite "avantajoase" – de exemplu, anvelopele sport speciale Michelin Pilot Sport au un preț de circa 40 mii euro pentru un set, iar producătorul recomandă schimbarea acestora o dată la fiecare 4,000 km în cazul rulării la viteze maxime.
0
2,066
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!