Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Volkswagen va prezenta la Geneva un nou concept din seria I.D.

Până în prezent Volkswagen a prezentat trei concepte din seria I.D., care în viitor vor ajunge în producție de serie ca o nouă familie de vehicule electrice bazate pe platforma creată special pentru electromobile și hibride MEB. Acestea sunt hatchback-ul compact I.D., care va ajunge primul în producția de serie, monovolumul I.D. Buzz și crossover-ul I.D. Crozz. Producția de serie va începe abia în 2020, iar la Salonul Auto de la Geneva din martie curent germanii vor aduce un nou reprezentant al familiei conceptuale – I.D. Vizzion.
Compania a publicat la moment doar schițele noului concept. Acesta este un sedan de dimensiuni mari, care va fi simțitor mai lung decât actualul Volkswagen Passat – 5,110 mm, apropiindu-se la dimensiuni de nava amiral pensionată Phaeton. Conceptul este dotat cu mai multe motoare electrice, ce livrează în tandem 306 CP. I.D. Vizzion poate atinge viteze de până la 180 km/h și oferă o autonomie de până la 665 km, însă doar cu sistemul de recuperare a energiei electrice inclus.
Însă nu aceasta este cea mai curioasă noutate al conceptului, ci faptul că acesta este lipsit... de volan! Producătorul nu a oferit informații despre sistemul de operare al conceptului, însă, conform imaginilor publicate, I.D. Vizzion va dispune de sistem de pilot automat! Mai multe detalii vor fi dezvăluite la premiera de la Geneva.
0
370
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!